Корпоративни услуги Дворецът на щастливите хора
Динамично развитие на бизнеса планиране и взимане на иновативни решения за управление на човешките ресурси.

Една от главните задачи, които стоят пред управлението на една съвременна организация е социалната ангажираност към нейните служители и по-конкретно: баланса между професионален и семеен живот. Необходимостта от търсене на гъвкави и интегрирани възможности произхожда от факта, че човешкият капитал и професионална компетентност са ключов фактор, чието умело и иновативно управление генерира адекватни икономически ефекти за организацията.

Културно-образователен център „Дворецът на щастливите хора“ предлага възможност, която да може бъде основна част от фирмената култура и която притежава следните главни характеристики:

  • инструмент за модерно развитие на човешкия ресурс;
  • интегрирано решение с дългосрочна валидност;
  • устойчиво конкурентно предимство;
  • значително повишение видимостта на бранда.

„Дворецът на щастливите хора“ предлага модел за изграждане и развитие, който може да заема значителна част от идентичността на една организация и който обхваща както реални потребности, така и предпоставки за създаване на превъзхождаща стойност на хората, част от тази организация.

Моделът предлага гъвкави и адекватни възможности и има капацитета да отговори на конкретни изисквания и поставени цели на една организация.

Като Ваш партньор, „Дворецът на щастливите хора“ Ви представя програми и услуги за Вашия екип, както и програми за деца и семейства на служителите, предоставяйки преференциални цени за:

ДЕТСКИ ПРОГРАМИ

 

ФИРМЕНИ ОБУЧЕНИЯ И СЪБИТИЯ

  • Тиймбилдинги и различни събития – „Дворецът на щастливите хора“ може да предостави просторни зали, снабдени с мултимедия и озвучаване; може да участва във Вашата програма с различни уъркшопи по танци, изящни или музикални изкуства; да организира всичко необходимо за кафе паузи и кетаринг.
  • Отдих и релакс – кафе сладкарница „Дворецът“ е уютно място за срещи или почивка; градината на комплекса може да бъде място за отдих или парти. Концертни изяви и продукции
  • Добротворство – ангажираност със социални и благотворителни проекти.
  • Удобна локация – културно-образователен център „Дворецът на щастливите хора“ е в непосредствена близост до метростанция „Младост 1“ и до два паркинга.

 
Моделът на културно-образователен център „Дворецът на щастливите хора“ създава една творческа работна среда и усещането за сигурност и значимост в родителя и детето, прекарвайки своя ден заедно на едно място или в непосредствена близост. Това повишава качеството на продуктивността и мотивацията сред служителите, които придобиват силна идентификация с организацията, от която са част. Оптимизацията на работния процес в следствие на моделът на „Дворецът на щастливите хора“ води след себе си ползи като: по-добра работна атмосфера; повишена производителност; всеотдайност на служителите; намалено текучество; редуциране на риска от изтичане на „ноу-хау“ и „шоу-хау“; повишаване стремежа към допълнителни квалификации и фирмени обучения.

Като наш клиент и партньор, вие подкрепяте социалните и благотворителни проекти на „Дворецът на щастливите хора“, които са ангажирани с подкрепа и грижа за хора в уязвимо положение /семейства с един родител, изоставени деца, деца на лишени от свобода, възрастни самотни хора/.
 

Отдел „Корпоративни клиенти“

Вашите въпроси и коментари са важни за нас

* задължително поле