ОНЛАЙН ЗАПИСВАНЕ И ТАКСИ
 

Прекрасното българско село Добърско ще бъде нашия пристан това лято. Разположено е в подножието на Рила планина и е единственото село, от което се виждат едновременно Рила, Пирин и Родопите.

ЛЕТЕН ЕКО ЛАГЕР дава възможност на всеки да усети и преживее живота на село в неговата автентичност – ритъм, природа, аромат.

  • Творчески пленери – ще творим на хълмовете, застлани с цветен килим и игривите ручейчета
  • Еко живот – Ще съпроводим агънца на паша и ще ги посрещнем привечер като ги разпознаем по звънците. Ще надоим топло млечице и ще си направим бабина баница. Ще поседим на селския мегдан и ще си налеем водица от извора.
  • Спортни игри – Ще пътешестваме по поляни и хълмове и ще се любуваме на изгрева и залеза, който можем да претворим в картина.
  • Туристически преживявания – Ще посетим околните местности и китните улички на Банско, ще ударим камбана и родолюбиво ще продължим
  • Приятелство и ценности – И понеже сме в Добърско, вечер край огъня ще разговарме за добрината и добруването и от творци ще се превърнем в добротворци.

ДАТИ

ЛЕТЕН ЕКО ЛАГЕР 11-15 ЮНИ – за деца от 7-12 години

ЛЕТЕН ЕКО ЛАГЕР 15-19 ЮНИ – за деца от 9-15 години

ЛЕТЕН ЕКО ЛАГЕР 23-27 ЮЛИ – за деца от 7-12 години

ЛЕТЕН ЕКО ЛАГЕР 06-10 АВГУСТ за деца от 10-16 години

ВЪЗРАСТ:

Подходящ за деца над 7 години и младежи

НАСТАНЯВАНЕ

В непосредствена близост един до друг са разположени уютната Огняновата къща и хотел „Добърско“. Те разполагат с голям парк, басейн със спасител – базата е отлична.

ХРАНА

Храна ще ни приготвят нашите домакини от Огняновата къща.

ОСИГУРЕН ТРАНСПОРТ

 

ОНЛАЙН ЗАПИСВАНЕ И ТАКСИ

КОМУНИКАЦИЯ

На фейсбук страницата ни „Щастливо лятно училище“ ще „използваме“ технологиите и ще ви направим съпричастни в преки включвания, споделени снимки от нашето пътешествие и ЕКО преживяване.

ЛЕТЕН ЕКО ЛАГЕР ще има неповторимо въздействие върху светоусещането на всеки. Зарядът на планините и селото, приятелството ще носят своето вдъхновение за всеки. Това ще е не просто време на развлечение и почивка, но и време на „вкореняване“ в прекрасната ни българска земя.

Самото местонахождение и разположение на селото е изключително спокойно и подходящо за деца без никакви опасности за тях. За това нашият екип предприе с огромна радост и вълнение ЛЕТЕН ЕКО ЛАГЕР за вас! А когато е ЕКО е ЯКО!

РЪКОВОДИТЕЛИ

 

Девора Крумова и Давид Крумов

Девора и Давид са организатори на детски и младежки събития в „Дворецът на щастливите хора“. Всеки месец при детски тържества те се срещат със стотици деца и младежи. Организатори са на SOFIA LIFE  – международна младежка програма по изкуства.

Преподаватели от „Дворецът на щастливите хора“ – всеки със своя професионализъм и творчески заряд ще се постарае да вдъхнови децата и младежите.