„Топла кухня за душата“ и „Споделена трапеза“

Проект Споделена трапеза
Проект Споделена трапеза

„Топла кухня за душата“ е инициатива, която стартира началото на 2015 година в „Дворецът на щастливите хора“. Приготвянето на храна и доставянето и от добротворци позволява на десетки семейства да получават топла храна в своя дом. Това са семейства на самотни родители, възрастни хора, деца в особено социално положение.

В средата на февруари, 2017 година стартира инициативата „Споделена трапеза“ – вечеря за самотни възрастни хора в района на Младост. Всеки може да се включи. Проследете фейсбук станицата ни СПОДЕЛЕНА ТРАПЕЗА с актуална информация.

Приготвяйки вкусно ястие, ние снабдяваме вечеря за възрастните хора няколко пъти седмично като създаваме една празнична и уютна атмосфера на общуваване, споделяне. Поколенията трябва да си благодарят едно на друго и да се почитат. Това усещане за ценност и достойнство вярваме, че ще успеем да вдъхнем във възрастните хора чрез „Споделена трапеза“ – една привилегия и възможност за всеки. Храната се доставя в райннните клубове в Младост. Порциите като начало са от 45-60 броя на посещение.

Вашата подкрепа е безценна за нас.
Финансирането на инициативата е изцяло чрез доброволни дарения.