ЩАСТЛИВО ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ И ЛЯТНА ТВОРЧЕСКА АКАДЕМИЯ в Дворецът на щастливите хора

ВАЖНО

Скъпи родители, след 15 февруари информацията за Лято 2018 ще бъде обновена. Приготвили сме богата програма, детски еко лагери на уникални места – все неща, които ще зарадват децата!

Прочетете по-долу информацията за лято 2017 за обща представа и се „върнете“ отново на страничката ни след средата на февруари!

Не подавайте заявления преди посочената дата. Благодарим Ви за доверието!

ОТ 23 МАЙ – 14 СЕПТЕМВРИ!

За всички щастливи деца, които ще бъдат в София през лятната ваканция, сме подготвили най-вълнуващото досега приключение. Децата имат детство и то трябва да бъде неповторимо. О, да! Вярваме, че си струва! :)

И така! Без да губим повече време Ви представяме…

ЩАСТЛИВО ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ – „собствен специалитет“ :)

ПРОГРАМА

Ще държим старата „изпитана рецепта“ през годините, но ще прибавим към нея и „щипка“ нови изненади, поднесени, както винаги с много любов от целия екип на „Щастливото ни училище“ :)

СЕДМИЧНА ПРОГРАМА за 2017
НАШИТЕ УСМИХНАТИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ
ЩАСТЛИВО ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ – интерактивни занимателни програми, забавни и спортни игри на открито, готварство, градинарство, Часът на майстора, образователни програми в подкрепа на учебния материал, вдъхновителни часове и ценности.

ЗА ОЩЕ ПО-СВЕЖО ЛЯТО!

Разполагаме с модерен басейн с дължина 18м и дълбочина 1,7м. – Какво е лято без плуване?!

Летни програми – всеки ден или почасово посещение

ЩАСТЛИВО ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРА

 • АКАДЕМИЯ ФЕЛИКС – за деца над 13 годиниFelix-academy-post
  Допълнителни интензивни арт, езикови, образователни и спортни седмични програми – всеки ден по 4 часа според интереса на децата и младежите. Преподаватели от „Дворецът на щастливите хора“. В рамките на седмична интензивна програма те ще вдъхновят деца и младежи с практични сесии и иновативни техники. Прочетете повече

 

 

Екип от млади и енергични лекари ще обучава децата как да оказват първа медицинска помощ. Повече за програмата вижте тук.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРОГРАМИ

 • ОБРАЗОВАТЕЛНИ ГРУПОВИ ПРОГРАМИ
  – Роботика
  – Програмиране
  – Архитектурно моделиране
 • СПОРТНИ ПРОГРАМИ – Спортна стрелба – 2 пъти седмично
  – Карате
  – Конен спорт
  – Плуване 
 • ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ
  – Изучаване на музикален инструмент
  – Езиков алианс – английски, испански, немски, руски
  – Вокално пеене – поп и джаз, оперно, фолклорно
  – Български език и математика
  – Изящни изкуства
  – Транспорт
  – вземане и/или водене ( уточнява се според отдалечеността на адреса )

ОЩЕ ЗА НАШИЯ „ЛЕТЕН СПЕЦИАЛИТЕТ“, който прави децата щастливи

Иновативни образователни програми, чрез които ученето е удоволствие – „В света на чудесата“, „Забавна математика“, „Архитектурно моделиране“, „Астрономия“, “ В обувките на пътешественика“, Силата на Словото“ и други.

Езикови програми, които ще направят езика любим. В нашата програма са включени 2 часа седмично English music hour. .Децата ще изучават и испански език под формата на етюди и игри. Руски език ще изучаваме чрез изящни изкуства. Изучаване на чужд език с много музика и песни, занимателни игри – едно надграждане на училищните знания и представяне на езика по забавен начин.

Ателиета по изкуства, които ще разкрият таланти – изящни и приложни изкуства, музикален инструмент, вокално пеене – поп, етно, оперно пеене, театрално студио, танци ( класически балет, характерни танци на народите, хип-хоп, латино, народни и др. )

Спортни програми – всеки ден забавни и състезателни игри в нашия парк – „С топка, люлка и хвърчило““. Като допълнителни програми децата могат да се запишат на следните спротове – бойни изкуства, плуване, футбол, тенис на маса, тенис на корт, шахмат, стрелба, конен спорт и други.
Програми по добротворство – насърчаване в ценности и превъзходен дух, социални умения и родова памет.
Етика, взаимоотношения и приятелство – „Малкият принц – Час по ценности“, „Вдъхновителен час“, „От раклата на баба“, „Пилешка супа за душата“

В парковият ни двор ще посадим най-красивите цветя в часовете по цветарство, ще си посадим лехички в часовете по градинарство. Ще играем на воля точно, като „едно време“ :)

В работилниците-майсторилници – ще измайсторим най-неверотнятите къщички и скривалища. Ще ни дойдат на ум куп идеи как да разкрасим нашия двор, но заедно!

Природоориентиране и екоравновесие – ще се убедим, че сме част от тази красива природа и че тя е нашия най-добър приятел, чрез който изпращаме посланието си в бъдещето. Ще зарадваме птичките като ги приютим в техен дом, направен от нас.
Готварски чудатости – вкусен час“– Нашият готвач ще направи така, че децата да бъдат привлечени от готварските вълшебства и да зарадват у дома семейството с нещо не само вкусно, но и полезно :)

В Топлата ни кухня и сладкарница – ще сготвим най-вкусните ястия, които ще си излапаме заедно в часове по готварство – задължително с готварска шапка и престилка, защото сме готвачи.

Открито небе – Замисляме и преспиване под открито звездно небе ( само за смелчаци! ). Другите – в залите.

Пътешествията също ще бъдат планувани, защото е лято все пак! Какво като сме в града!? Не е ли ваканция?

ЗАПИСВАНЕ

ЗАПИСВАНЕ ЗА МАЙ, ЮНИ, ЮЛИ, АВГУСТ И СЕПТЕМВРИ

ОНЛАЙН ЗАПИСВАНЕ ТУК
* ОКОНЧАТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ – след превеждане на 30 % капаро.

При записване за период по-малък от един месец се заплаща стойността за дните в пълен размер.

ВРЕМЕТРАЕНЕ

23 МАЙ – 14 СЕПТЕМВРИ от 7.30-18.30

* Арт-програмата започва от 10.00-16.30

 

ТАКСИ

ТАКСИТЕ И ВЪЗМОЖНИТЕ ОТСТЪПКИ ВИЖТЕ ТУК

МЕНЮ

Топлата храна в менюто се приготвя на място в нашата сертифицирана кухня с гарантирано качество на всички продукти.

ОНЛАЙН ЗАЯВКА ЗА ОБЕДНО МЕНЮ

Разполагаме с уютна кафе-сладкарница.

* За някои от ястията децата имат допълнителна отстъпки

 

ТРАНСПОРТ

Осигурява се транспорт. Моля подайте онлайн запитване или се обърнете към Рецепция :)

 

ПРАВИЛНИК

( DOC файл )

ГАЛЕРИЯ

 

ОЩЕ СНИМКИ ФЕЙСБУК