ОТ 28 МАЙ – 14 СЕПТЕМВРИ. За деца от 1 до 16 години

Летни програми

ЩАСТЛИВО ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ

За целия летен период от 24 май до 14 септември предлагаме дневна грижа и образователни програми в ЩАСТЛИВО ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ. Приемът е за деца от 1-14 години. Творческата и безопасна среда, просторният парк, интересните програми, здравословната храна и възможността за допълинтелно изучаване на изкуства, езици, спорт са част от „състваките“ на вкусно и незабравимо ЩАСТЛИВО ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ.
Повече информация

 

Летният светилник - детски лагер

ЛЕТЕН СВЕТИЛНИК

От 1-21 юли комбинирана програма от лагери, пътешествия, екскурзии. Изключително подходяща за българските деца, които живеят в чужбина и прекарват лятната ваканция в България. Програмата обхваща по няколко дни на планина, на море, екскурзии и богати образователни програми – могат да се изберат поотделно, но със сигурност 21 дни ЗАЕДНО ще изгради невероятен спомен, характер, ценности. Подходящо за деца от 7-14 години.
Прочетете повече

ГРАДИНСКИ ТЪРЖЕСТВА И СЪБИТИЯ

В лятната ни арт градина може да организираме различни детски тържества и събития.
Повече информация

ДЕТСКИ ПОСТАНОВКИ И КОНЦЕРТИ

Чрез театъра и музиката разказваме най-интересните истории, които ше радват и вдъхновят родители и деца. Културен афиш ще ни информира за предстоящите детски постановки и концерти.

LIFE 2018

SOFIA LIFE

Седмична програма по изкуства и дигитални технологии за деца и възрастни през август с международни преподаватели. Очаквайте информация за LIFE 2020.
Снимки

ЛЕТНИ ЕКО ЛАГЕРИ

Да запознаем децата с истинския селски живот в живописното село Добърско, разположено между Рила, Пирин и Родопите. Преживяването е неповторимо.
Повече информация

МУЗИКАЛНО УЧИЛИЩЕ „ДВОРЕЦЪТ“

Интензивната лятна седмична програма по избран музикален инструмент ще „извърши“ чудеса. Съсредоточени в изучаването на инструмента ежедневно ще можем да се насладим на резултат. Изучаването на музикален инструмент има изключително влияние върху развитието на децата. Програмата е подходяща за родители и деца.
Повече информация