Sofia Life Camp 2016

SOFIA LIFE CAMP – Вдъхновяваща четиридневна програма за творци

| 0

СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО

Вижте снимки от изминалото уникално събитие във Фейсбук

LIFE CAMP е вече България!

LIFE CAMP е уникална възможност за хора от всички възрасти да бъдат заедно в една творческа атмосфера и да се докоснат до изкуство и ценности.

LIFE CAMP – целодневна четиридневна програма по изкуства с най-добрите преподаватели, практични сесии, общуване – нови приятелства и надежда.

LIFE CAMP се провежда на територията на различни държави. Преподавателският екип е също от различни страни – Канада, Финландия, Белгия, Австрия, Англия, САЩ, България и др.

SOFIA LIFE CAMP вдъхновява и оставя отпечатък за цял живот. Организира се от културно-образователен център по изкуства, бизнес, иновации и добротворство “Дворецът на щастливите хора”

ПРОГРАМА

Целодневна програма /от 9.00-19.30ч по различни сценични изкуства/

  • Танцово изкустводжаз, модерни танци, класически балет
  • Актьорско майсторство
  • Музикално изкуство – вокално пеене – индивидуални уроци и хор; музикални инструменти; оркестриране
  • Визуално и звуково програмиране
  • Изящни и приложни изкуства
  • Творческо писане
  • Вдъхновяващи сесии, творчески работилници – време заедно за споделяне и мотивация,
  • Вечерни концерти
  • Цялата програма

 

УЧАСТНИЦИ

Поканени са да участват всички над 14 години. Местата са ограничени.

 

НАСТАНЯВАНЕ

Участниците, които не са от София, могат да ползват хотелски услуги в околността на “Дворецът на щастливите хора” в Младост 1.

На място в базата също може да се заяви настаняване.

ТАКСИ

Такса обучение за 4 дни – 120лв

Записване до  5 август – 20% отстъпка

Храна /закуска, обяд и вечеря, кафепауза/ – 10лв/ден

Настаняване в базата на “Дворецът на щастливите хора” /Ограничени места/ – 10лв/ вечер.

ЗАПЛАЩАНЕ УЧАСТИЕ В SOFIA LIFE CAMP 2016

КОНТАКТИ

ОНЛАЙН ЗАПИСВАНЕ ЗА SOFIA LIFE CAMP 2016

 

ПРЕПОДАВАТЕЛИ

Някои от тях ще пропътуват хиляди километри, защото им разказахме за чудесните хора на България. Те ще отделят от своето ценно време и ще споделят опита си и живота си, защото вярват, че всеки има мисия и животът е прекрасен, не само в песента на Луис Армстронг, а тук и сега :)

BULGARIA-ARTISTS -photos-page-001
„Ad Deum Dance Company“  не са просто танцьори. Те вярват, че са призвани чрез танцa да послужат на хората с красота, изящество и надежда, които носят в себе си. „Ad Deum“ е професионален танцов състав, основан в Хюстън, Тексас, от Randall Flinn. Мисията им е да създадат и представят отлични танцови произведения, които да докоснат човешкото сърце и душа със силното си послание за надежда.BULGARIA-ARTISTS -photos-page-002

 

 

Randall е основател, хореограф и творчески директор на танцовия състав “Ad Deum Dance Company”. Екипът на състава описва Randall като „опора“ и „човек, на когото можеш да разчиташ“. Той е мечтател, ментор, водач.

„Ad Deum“ има участия по целия свят. Чрез своите хореографии и артистичност те разказват определена история и по този начин показват най-доброто на световната сцена.

BULGARIA-ARTISTS -photos-page-003

 

 

 

 

Martin е роден в Дъблин, Ирландия и е член на популярната ирландска група “IONA”. Martin свири на ирландски инструменти (флейта, гайда…) и обикаля театри в Европа, Индия, Австралия, Нова Зеландия, Канада и САЩ

 

 

 

 

BULGARIA-ARTISTS -photos-page-005

 

Tuomas е талантлив цигулар, китарист, текстописец и певец, което го прави един наистина необикновен музикант! Tuomas получава магистърска степен в университета в Хелзинки и в момента е докторант и директор на музикалния департамент в колежа по изкуства във Финландия.

 

 

 

 

BULGARIA-ARTISTS -photos-page-004Arijeta Ajeti е актриса, позната от „Requiem for Kosova (2010) и филмът “Father,” който печели множество награди през 2015г. Тя е превела и продуцирала “Нарния” от C. S. Lewis’s като мюзикъл, който в продължение на 1 година взима участие в Националния театър в Прищина. Освен участието си в различни филмови проекти и международни обучения, Arijeta е директор на департамента по изкуства в „American High School“ в Прищина, Косово.

 

 

BULGARIA-ARTISTS -photos-page-006

Naomi озвучава на немски език гласа на Ариел от „Малката русалка“, анимация на Дисни. Също така основава поп групата “The Van Dooren Sisters.” В момента Naomi работи като вокален педагог в „Гласът на Германия“. Нейният силно изявен певчески талант, в съчетание с прекрасната й личност, прави Naomi творец, който може да разкрие таланта на всеки амбициозен певец

 

 

 

 

BULGARIA-ARTISTS -photos-page-007

 

Mari-Kaisa Auvinen e родена във Финландия, израстнала в Япония Mari-Kaisa е звукозаписен артист, челист, професор по музика и … страхотен кулинар! Владее перфектно фински, английски и японски език. Mari-Kaisa е креативна личност и много добър наставник на подрастващото младо поколение творци. Тя е преподавател в колеж във Финландия. Омъжена, с две прекрасни момичета, тя има какво да даде на всеки един участник в нейните курсове.

 

 

 

 

BULGARIA-ARTISTS -photos-page-008Lynn е родена в Канада, но в момента живее в Дъблин заедно със своя съпруг и двете си деца. Тя е писател и поет.
Завършила е английска литература и е преживяла много. От този богат опит тя черпи своята креативност в писането и поезията. Lynn е също така загрижена за обществото и е активна в служението си сред хора болни от СПИН.

 

 

 

 

BULGARIA-ARTISTS -photos-page-009

 

Jim and Anne Mills, са основатели и директори на „Creative Arts Europe“. Живеят близо до Брюксел, Белгия, където организират всички събития, свързани със световната дейност на „CAE“. Jim е роден в Memphis, Tennessee. Той е изявен китарист, певец, текстописец. Аnne е даровит певец, фотограф и вдъхновяващ говорител.

 

 

12011181_10207843000895736_1839355861955971235_n

 

 

Антоанета е художник, режисьор-аниматор и илюстратор. Като художник се занимава с живопис, а илюстрациите й са познати на българската публика в лицето на активните карти на издателство Клевър Бук, където е автор-илюстратор. Авторският анимационен филм “Заради мама” печели много престижни награди и селекции по целия свят, откупен е от телевизия АРТЕ и предстои разпространението му. Избран е за филм на годината за 2013 година от Българска филмовата академия.

 

 

 

 

10351955_889562017731501_7517539738489141122_nРостислав е перфектният учител, който с много търпение и иновативен подход ще покаже най-достъпните начини за ефектно приложение на звукови и визуални технологии, които да бъдат лесно приложими в нашата работа или хоби. Часовете по sound design с Роко ще са изключително интересни и полезни и ще провокират нашето творческо мислене и със сигурност – вдъхновение :)

 

 

 

 

 

11141768_10153562129854090_4048938066904772227_nЖани е творец, който ясно разбира силата на изкуството, защото смята, че чрез него могат да бъдат споделени ценности, толкова необходими на поколението днес. Тя е композитор, писател, хореограф. Основател е на културно-образователен център “Дворецът на щастливите хора” в София и негов творчески директор. Чрез своя опит Жани ще насърчи как да развием нашия потенциал и да бъдем вдъхновение за хората около нас чрез ценностите, които имаме.

СПОДЕЛИ

Вашият коментар