ЛЕТНИЯТ СВЕТИЛНИК 2020 – от 1-21 юли детски лагери на планина и море, пътешествия, програми по изкуства, наука, езици, спорт

posted in: Дворец, Новини | 0

За да бъде детството изживяно, а корените – силни!

ЛЕТНИЯТ СВЕТИЛНИК 2020 е част от лятната програма на културно-образователен център „Дворецът на щастливите хора“

ЛЕТНИЯТ СВЕТИЛНИК 2020 е от 1-21 юли. Прец целия летен период от 1 юни до 14 септември за деца от 2-14 години ще ни радва ШАСТЛИВО ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ.

Как ще се чувства Вашето дете, ако му подарите една поредица от планински и морски лагери, пътешествия, образователни и забавни програми, които със сигурност ще оставят следа в неговата детска душа? А какво ще кажете за родолюбивото сърце, което опознава своите корени?

ЛЕТЕН СВЕТИЛНИК 2020 е тази възможност! В продължение на 21 дни ще има вълнуващи преживявания. /Разбира се, може да се избере и отделен период за присъствие/.

ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ СЕ СЪБИРАТ

КАНИМ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА ПО СВЕТА ДА СЕ ЗАВЪРНАТ ЗА ЕДНО ВЪЛНУВАЩО ЛЯТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ В „ЛЕТНИЯТ СВЕТИЛНИК 2020“!

Летният светилник - детски лагер

ЛЕТЕН СВЕТИЛНИК 2020 е изключително подходяща концепция и за българските деца, които живеят по света, но през летния период се завръщат на българската земя – едно незабравимо лятно преживяване с дъх на ароматни билки от пречудната българска земя, целунати от  морския бриз и вдъхновени от минали епопеи и царски победи.

Ще бъде вълнуващо!

Ако живеете в чужбина и планирате своята лятна почивка в България, помислете непременно за възможността, която предлагаме за Вашето дете.

Българските деца опознават българската земя и я правят щастлива!

 

ДАТА 1 – 21 юли 2020

ВЪЗРАСТ 7 – 16 години

ПРОГРАМА ЛЕТНИЯТ СВЕТИЛНИК

Програмата е динамична и има за цел да съчетава планински и морски отдих, забавни туристически атракции, културно-образователна платформа. Децата ще имат възможността да бъдат в защитена среда, в която ще изградят приятелства и ще бъде истинско предизвикателство за тях да разкрият талантите си, мечтите си, опознавайки ценностите на българската земя. Трите компонента – море, планина и градска среда / туристическа, образователна и културна/, подчинени на идеята за вдъхване на родолюбие и усещане за принадлежност, ще имат своето неповторимо въздействие върху децата. Можете обаче поради естеството на времето, с което разполагате, да изберете само един от посочените компоненти, които са с фиксирано време.

1 – 5 юлиЦАРСКИЯТ СВЕТИЛНИК – интерактивна образователна и развлекателна програма с включени посещения на културни и туристически обекти в близост до столицата /или на нейна територия/ – Боянската църква, Кокалянска крепост Урвич, Царският дворец Врана, крепостта Цари Мали град. Децата преспиват на територията на културно-образователен център „Дворецът на щастливите хора“

6 – 11 юлиЕКО СВЕТИЛНИК в село Добърско с уникална панорама едновременно към Рила, Пирин и Родопите. Запознаване с бита в българското село; посещение в Банско. Снимки от изминали години тук

12 – 14 юлиГРАДСКИЯТ СВЕТИЛНИК – интерактивна образователна и развлекателна програма в „Дворецът на щастливите хора“; посещение на забележителности в София – Национален исторически музей, църква св. Александър Невски, църква св. Георги, Народен театър „Иван Вазов“, Национален Дворец на Културата, Регионален исторически музей София, Зоопарк София;

15 – 20 юлиМОРСКИЯТ СВЕТИЛНИК – морски/спортен лагер на българското черноморие /в момента сме в процес на уточняване на вариантите за база – очаквайте подробности!/

20-21 юли – ИСТОРИЧЕСКИЯТ СВЕТИЛНИК – незабравимо посещение в уникалния новооткрит ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК  близо до морския град Варна. Отпътуване към Велико Търново и разходка до хълма „Царевец“ и други забележителности. Преспиване близо до старопрестолния град.

21 юлиЗАВРЪЩАНЕСВЕТИЛНИКЪТ ЗАПАЛЕН  Е, последен празничен ден и … следва раздяла до следващото лято! :)

ВАЖНО!

  • Всеки период може да бъде поръчан поотделно.
  • При закупуване на целия период – 10 % отстъпка
  • При записване на групи над 3 деца – 5% отстъпка*
  • Покани приятел – 10% отстъпка**
  • При второ или трето дете в семейството – 10% отстъпка***
  • През периода на ЦАРСКИЯТ И ГРАДСКИЯТ СВЕТИЛНИК децата се настаняват в детските зали на „Дворецът на щастливите хора“

*отстъпката важи за всяко записано дете
**отстъпката важи за канещия
***отстъпката важи за всяко следващо дете

ЕКИП

Нашият екип организира вече девета година национални лагери и събития за деца и младежи, чиято основна цел е да разкрият красотата на родната природа, славната история и силата на българския дух. Преподаватели с опит и отношение към децата са на разположение със своята богата програма.

Ръководители:

Давид и Девора, Карина Дерибеева, Теофил Стоев, Деси Христова, Ася Иванова и други
Е
кип на „Дворецът на щастливите хора“ и Академия Първа помощ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Едно лятно преживяване с усещане за истинското детство на родна земя.

ЗАПИСВАНЕ ЛЕТНИЯТ СВЕТИЛНИК 2020

След изпратеното заявление ще се свържем с Вас, за да уточним подробности и документация.

ЦЕНИ РАННО ЗАПИСВАНЕ ДО 15 МАРТ!
Срок за записване до 15 април. Ограничен брой места.

ТАКСИ ЛЕТНИЯТ СВЕТИЛНИК 2020

ГАЛЕРИЯ

Организира се от ЧНУ “СВЕТИЛНИК” и културно-образователен център “Дворецът на щастливите хора” за всички българските деца, които живеят на родната земя, но и по света.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРОГРАМИ

Щастливо лятно училищеЩАСТЛИВО ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ

За по дълъг престой от 1 юни до 14 септември децата могат да посещават и ЩАСТЛИВО ЛЯТНО У“ИЛИЩЕ с богата дневна програма. Повече информация

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

 ПОДКРЕПА

ЛЕТНИЯТ СВЕТИЛНИК 2020 има заряда и потенциала да събере българските деца, които живеят по света и да им радкрие силата на българските корени. Как ли би се отразило това в бъдещето? Какво ли е имал предвид Паисий като е писал:“Българино, знай своя род и език!“ Нашата сила и вдъхновение е да направим това да се случи чрез ЛЕТНИЯТ СВЕТИЛНИК 2020 и всички програми, пътешествия, лагери, заложени в него – едно лятно ЗАВРЪЩАНЕ при корените.

Ако разбирате смисъла от ЛЕТНИЯТ СВЕТИЛНИК 2020, може да ни подкрепите, за да бъдем максимално ползотворни в цялата тази нелека организация по създаването на творческа и приятелска среда. Ние ценим отношението на подкрепа. А бъдещето „един ден“ ще покаже защо си е струвало усилието да съберем децата на България, пръснати по света, в един летен юлски „миг.“..

Благодарим Ви!

 

СПОДЕЛИ

Вашият коментар