Откриване на новата учебна година

posted in: Дворец | 0

Образователни спортни  програми и програми по изкуствата за деца и възрастни – започна записване за новата учебна 2015-2016 година. През изминалата година „Дворецът на щастливите хора“ стана една от най-интересните културно-образователни платформи в София. Отличното съчетаване на творческа и образователна среда, градината и чудесния екип го превърнаха в любимо място и средище на добротворство и творчески заряд.

Dvorecat na shtastlivite horaЧудесна е възможността на едно място да има различни образователни програми – Ясла, Детска арт градина, Занималня, програми по изкуства, образование и спорт – улеснение за цялото семейство. Концертната ни зала и Парти центъра създават не просто радостни преживявания и събития, а съдействат да се развие културна среда, в която да се раждат таланти и съхраняват ценности.

Екипът на „Дворецът на щастливите хора“ благодари за доверието на всички, които прекрачват прага ни с очакване – останалото – коректност, професионализъм и ценности, е от нас :)

Бъдете наш партньор и споделете за нас.

В ГРАФИК И ЦЕНИ следете актуалните графици и програми. За повече подробности заповядайте и на място, за да бъдем максимално изчерпателни и полезни с цялата информация. За нас всеки е специален.

Начало на учебната година – 15 септември!

ЩАСТЛИВО СЪБОТНО УЧИЛИЩЕ – 26 септември.

Начало на групови занятия – 21 септември.

Начало индивидуални програми – 16 септември

 

Имайте успех във всичко, което правите, защото щастливите хора сте Вие! :)

 

Още за нашите програми

 

Дворецът на щастливите хора

 

СПОДЕЛИ