„ПРИ ЕЗЕРОТО“ – летен еко лагер – скаутска, спортна и арт програма

ЛЕТЕН ЕКО ЛАГЕР „ПРИ ЕЗЕРОТО“ В ЦИГОВ ЧАРК дава възможност на всяко дете да развие своите умения в областта на спорта или изкуството като усети аромата на билките и ги докосне с ръка. Преживяването на природната красота и богатите исторически забележителности на района ще докоснат детската душа. Специална атракция ще бъде и пътуването с Родопската теснолинейка.

За поредна година избираме неповторимата природа на Цигов чарк и Баташкото езеро известни и с най-чистия въздух в България.

Скаутски умения

  • Атрактивни скаутски активности, които ще им помогнат да придобият жизненоважни умения за основи в оцеляванетоориентиранепланиране на преходизапалване на огънизграждане на заслонизползване на възлиработа с компас и карта и много други. Дали ще бъде полезно? Със сигурност ще се запомни за цял живот!

Спортна активност

  • Активни спортни занимания и състезателни игри, които изграждат екипност и взаимопомощ, лидерски качества
гора

НЕ ПРОПУСКАЙ ЗАБАВЛЕНИЕТО

Онлайн записване

Творчески работилници

  • Не е случайна датата на нашия Летен еко лагер – 24 юни – време, в което билките са постлали поляните с благоуханен аромат и присъствие. Природата на нашия еко лагер е богата с билки, които децата ще разучават.
  • Арт занятията на открито ще разкрият красотата на природатата и ще допринесат усещането от съприкосновението с нея да бъде неповторимо и незабравимо.

Очакват ни открито небе, чист въздух и свежа природа -> необходимите „съставки“ за повишаване на имунитета и доброто настроение!

  • Уникалният дух на село Дорково, запазило своята самобитност.
  • Крепостта „Цепина“
  • Баташкото езеро
  • Цигов чарк

24 – 28 ЮНИ

6 – 14 години

Организиран е от транспортна фирма „РАЯ 98 МП“ ООД. Отпътуване от Дворецът на щастливите хора.

Уютни ще ни чакат къщите за гости „Планински кът“ в село Дорково. Част от престоя ще бъде в еко лагер „При езерото“ в Цигов чарк.

Писмо до родителите

Декларация

гора

НЕ ПРОПУСКАЙ ЗАБАВЛЕНИЕТО

Онлайн записване

ЕДНОКРАТЕН КОД за ОТСТЪПКА!

5 % намаление с код GZ9KY687 * при записване до 30 април * при групи над 3 деца – свържете се с нас.

Теодор Николов (Европейски и републикански шампион по бойни спортове);
Павел Емилов – професионален актьор
Гергана Николова – учител

Преподаватели от училище „Светилник„.

На фейсбук страницата ни „Щастливо лятно училище и летни еко лагери“ ще „използваме“ технологиите и ще ви направим съпричастни в преки включвания, споделени снимки от нашето пътешествие и ЕКО преживяване.

ЛЕТЕН ЕКО ЛАГЕР ще има неповторимо въздействие върху светоусещането на всеки. Зарядът на планините и езерото, къщичките на хълма, приятелството ще носят своето вдъхновение за всеки. Това ще е не просто време на развлечение и почивка, но и време на „вкореняване“ в прекрасната ни българска земя.

Самото местонахождение и разположение на комплекса е изключително спокойно и подходящо за деца без никакви опасности за тях. За това нашият екип предприе с огромна радост и вълнение ЛЕТЕН ЕКО ЛАГЕР за вас! А когато е ЕКО е ЯКО!

Споделяме преживявания на децата от живописното село Добърско, което беше нашият пристан няколко години. Разположено е в подножието на Рила планина и се виждат едновременно Рила, Пирин и Родопите.

гора

НЕ ПРОПУСКАЙ ЗАБАВЛЕНИЕТО

Онлайн записване

банер на лятно училище
Лайф арт фестивал